Ervaringen van klanten vermeld in mijn gastenboek

GASTENBOEK

Vertel hier uw ervaring met NiCrea Sieraden&Workshops. Of het nu om een workshop of om een uniek handgesmeed sieraad gaat!  Alvast bedankt voor uw reactie!
Geplaatst door: Cisca 25-03-2015 15:30:16
Hoi Nicole,
Dank je wel voor de prachtige sieraden die je voor me maakte! Je repareerde mijn mooie armband van bloedkoraal. Deze was te klein geworden omdat er wat steentjes ontbraken. Jouw oplossing: van een nieuw collier met dezelfde soort bloedkoraal wat steentjes halen en deze bij de armband voegen. Toen ontstond het idee om er een set van te maken. En dus: een collier, een armband en prachtige oorbellen van bloedkoraal met een fijn gouden knopje erbovenop!Super!
Groetjes van Cisca
Geplaatst door: Gerda 16-03-2015 15:11:41
Ik heb laatst een armband laten maken bij Nicole wat een heel bijzonder en persoonlijk sieraad is geworden. Het is een bijzondere combinatiemet eenhedendaagseuitstraling geworden. Nicole was hierbij inventief en heeft vele creatieve ideeen aangedragen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een echte aanrader als je van een bestaand sieraad iets nieuws en modernswilt laten maken.Gerda.
Geplaatst door: schel 16-03-2015 15:06:56
hee Vlem,De site is mooi geworden goed gewerktmijn ringen die je gemaakt hebt zitten goed ben er erg blij mee over een ring ontwerpen met glas gaan we nog eens voor zitten.bedankt Schellie
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN