Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019
TIPS onderhoud sieraden :

Sieraden van zilver hebben de natuurlijke eigenschap te oxideren aan de lucht en in contact met de huid. Daardoor ontwikkelt er patina op het sieraad. Door het zo af en toe op te poetsen met een zilverpoetsdoek, gaat deze patina weer weg. Mocht je liever willen dat er geen patina op komt, kunt u ervoor kiezen om een zilver sieraad te rhodineren tegen een meerprijs. Dan komt er een laagje rhodium (dat oxideert niet) over het zilver heen en krijgt het sieraad een iets andere uitstraling dan de mooie natuurlijke zilver uitstaling.

Sieraden met een doorzichtige edelsteen in een open zetting kunt u zo af en toe zelf schoonmaken met een zachte (baby)tandenborstel met een zachte zeepsoort en warm water. Ondoorzichtige edelstenen mogen daarentegen niet met een zeepsoort schoongemaakt worden, maar wel met een zachte tandenborstel en lauwwarm water.

Draag uw sieraden niet als u gaat sporten, of zwaar werk heeft. Doe uw sieraden af voordat u gaat douchen/badderen en voordat u gaat slapen. Gebruik eerst uw cremes, parfums ect. en laat deze goed intrekken voordat u uw sieraden (weer) aandoet.

Laat uw geregen of geknoopte sieraden van edelstenen, parels of bloedkoraal min. 1x per 2 jaar controleren en opnieuw rijgen of knopen. Dit geld overigens ook voor uw gezette edelstenen, laat deze minimaal om de 5  jaar controleren.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN