Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020
Workshop zelf een sieraad maken!
 
Hoe leuk is dat, dat je hier in een goudsmeed workshop, in een paar uur (bijna) helemaal zelf een sieraad kunt maken naar een van mijn toffe ontwerpen. Met een paar basistechnieken in goudsmeden, maak je hier zelf een leuk sieraad van sterling zilver zoals een ring of hanger met verschillende afwerkingen in hamerslag/stempelen. Jullie werken met je handen en vakgereedschap (voor o.a. hamerslag, vijlen, schuren en polijsten). Ik geef jullie uitleg in hoe je de technieken moet toepassen. Of maak een sieraad van aluminium draad, daar kun je, net als bij de zilver sieraden workshops een beetje je eigen creatieve draai aan geven. Aan het einde van de workshop heb je zelf een herinnering aan die dag gemaakt.
Wil je meer vrijheid in het maken van een zilver sieraad en meer technieken toepassen dan kun je hier ook een mini-cursus in een dag(deel) volgen. Omdat een mini cursus meer aandacht en begeleiding nodig heeft, is deze het best geschikt voor kleine groepen van 2 tot 4 deelnemers met de nodige handvaardigheid.

Prijs per persoon is afhankelijk van de grote van de groep, incl. zilver en begeleiding, exclusief extra opties. Klik aub op de info knop voor de specificaties, dan weet je wat er mogelijk is.


Workshops worden gegeven op woensdag of vrijdagmiddag of zaterdag.
Kijk in mijn agenda voor een geschikte datum en tijdstip. Staat er op een datum en tijdstip nog niets ingevuld, dan kan de workshop worden ingepland! Als er al een workshop staat, maar er is nog plek over dan staat erachter hoeveel personen er nog bij toegevoegd kunnen worden. Per 25 september 2021 kun je dus ook weer aansluiten bij een andere groep met eventueel een andere per persoonsprijs!
 
Ik geef ook een mini cursus aan 2 tot 4 personen op een woensdag of een zaterdag.

De workshops worden ivm met Corona met een aantal aanpassingen geven. Voor meer informatie, klik op COVID19

Je ontvangt altijd een boekingsbevestiging! Lees deze goed door en bevestig de boeking! Gmail en hotmail adressen, check al je mailboxen!

K
lik hier voor het aanvragen van een workshop/cursus.
Er is geen pin apparaat in het atelier aanwezig.


In mijn atelier vindt je ook mooie & unieke creaties door mij gemaakt (zie collectie) die nog hun eindbestemming zoeken.

Sorteer op:
 
 
 
  • Combinatie van 2 verschillende workshops is mogelijk indien deze even lang duren.
  • Een prive boeking van 1 persoon kan, maar wel tegen meerprijs (zie info knop).
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina FAQ Workshops!
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken in goudsmeden, dus geen zilverklei of smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures of op internet gevonden sieraadfoto's! Ik geef echt een workshop zelf sieraad maken!
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!
  • Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN