Workshops zelf zilver sieraad maken
Workshop zelf een sieraad smeden!
Kom een echte workshop goudsmeden volgen! Dan heb je in ca. 2/3 uur helemaal zelf een sieraad op ambachtelijke wijze gesmeed! Met een paar basistechnieken goudsmeden, maak je hier zelf een leuk sieraad van sterling zilver. Jullie werken met uitsluitend handgereedschap. 
Wil je liever wat langer werken dan kun je hier ook een workshopcursus in een dag(deel) volgen. Deze activiteit is niet geschikt voor iedereen.(ivm leeftijd+skills).


Workshops kunnen worden gegeven op donderdagmiddag of vrijdagmiddag of zaterdag.
Plan 2 a 3 data en stuur deze data naar mij in een bericht voor de beschikbaarheid. Dat kan via mijn contactformulier, via mijn mailadres of per whatsapp. Je kunt hier al data inplannen als twee-tal, maar wil je je als individeel of twee-tal opgeven om aan te sluiten bij een andere groep, meld dat dan ook in je bericht.

Er zijn een aantal momenten per jaar dat het niet mogelijk is om een workshop in te plannen. Dat is in ieder geval de maand juli en augustus.

De prijs per persoon is afhankelijk van de grote van de groep, de getoonde prijzen zijn op basis van 3 personen. Klik aub op de info knop voor meer informatie over de mogelijkheden, kosten pp, etc. 


Je ontvangt altijd een boekingsbevestiging! Lees deze goed door en bevestig de boeking! Gmail en hotmail adressen, check al je mailboxen!


Klik hier voor het aanvragen van een workshop/cursus.

Sorteer op:
 
InStock Op aanvraag
 
 
  • Combinatie van 2 verschillende workshops is mogelijk indien deze even lang duren.
  • Een prive boeking van 1 of 2 persoon kan, maar wel tegen meerprijs (zie info knop)
  • Duurzaam geproduceerde voorbeelden
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina FAQ Workshops!
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken in goudsmeden, dus geen zilverklei of smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures of op internet gevonden sieraadfoto's! Ik geef echt een workshop zelf sieraad maken!
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!
  • Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN