Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020
Workshop zelf een sieraad smeden!
Kom een echte workshop goudsmeden volgen! Dan heb je in een paar uur helemaal zelf een sieraad op ambachtelijke wijze gesmeed! 

Workshops worden gegeven op een vrijdagmiddag of zaterdagochtend. Voor groepen vanaf 3 personen ook op een zaterdagmiddagWil je een andere doordeweekse dag een workshop volgen, vanaf een groep van 4 personen is dat bespreekbaar.

Plan 1 a 2 data en stuur deze data naar mij in een bericht via mijn contactpagina voor de beschikbaarheid. Dat kan via het formulier, per mail of per whatsapp. Er zijn een aantal momenten per jaar dat het niet mogelijk is om een workshop in te plannen. Dat is in de maand juli en augustus plus enkele schoolvakanties.


De prijs per persoon is afhankelijk van de grote van de groep, incl. zilver en begeleiding. Altijd exclusief extra opties. Klik aub op de info knop voor meer informatie over de mogelijkheden, kosten pp, etc. 

Je kunt hier al data inplannen individueel of als twee-tal, maar wil je je als individeel of twee-tal opgeven om aan te sluiten bij een andere groep, meld dat dan ook in je bericht.


Je ontvangt altijd een boekingsbevestiging! Lees deze goed door en bevestig de boeking! Gmail en hotmail adressen, check al je mailboxen!


Klik hier voor het aanvragen van een workshop/cursus.

Er is geen pin apparaat in het atelier aanwezig.

Sorteer op:
 
 
 
  • Combinatie van 2 verschillende workshops is mogelijk indien deze even lang duren.
  • Een prive boeking van 1 of 2 persoon kan, maar wel tegen meerprijs (zie info knop).
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina FAQ Workshops!
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken in goudsmeden, dus geen zilverklei of smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures of op internet gevonden sieraadfoto's! Ik geef echt een workshop zelf sieraad maken!
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!
  • Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN