Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020
Mijn collectie heb ik onderverdeeld in Exclusieve sieraden (sieraden waarvan er maar 1 gemaakt wordt), in NC Design sieraden (sieraden waarvan er meerdere gemaakt kunnen worden) en in Basissieraden (sieraden die ik voor je kan bestellen).

Wenst u een sieraad uit mijn collectie te kopen, dan kunt U het sieraad komen passen en ophalen in mijn atelier op afspraak (bel voor afspraak naar 06-25192414). Mijn voorkeur heeft ophalen in mijn atelier enerzijds om een stukje persoonlijker contact met U te hebben en omdat ik ervoor kies om ringen niet te verzenden. De reden van niet verzenden is omdat de ringen erg maatgebonden zijn en in mijn atelier kunnen deze wel direct gepast worden en de juiste maat opgemeten worden.

Deze sieraden kunnen ook een inspiratie zijn voor het laten maken van uw sieraad al dan niet van uw eigen zilver of geelgoud.


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN