Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018
Mijn naam is Nicole Vlemmings en ik heb een
4-jarige vakople
iding aan de Vakschool in Schoonhoven gevolgd met vakken als goudsmeden, handgraveren en uurwerken (horloges). 
Werkend vanuit huis, ben ik zeg maar een Goudsmid/Juwelier, maar dan net op een andere manier! Mijn grootste passie in mijn vakgebied is toch wel het mogen ontwerpen en het maken van sieraden, soms met een persoonlijk verhaal, in een stijl die mij aanspreekt. De uitdaging in het vertalen van de wensen tot een mooi en technisch uitvoerbaar sieraad, is mijn kers op de taart. 


De naam NiCrea is een samenvoeging van mijn voornaam Nicole en Crea staat voor creativiteit. 

Begonnen in 2010 met wat opdrachten voor familie en vrienden, ben ik langzaam aan me steeds meer gaan ontwikkelen en heb ik inmiddels al best veel bijgeleerd, maar alle technieken tot in de puntjes is toch een brug te ver en heb me daarom meer toegelegd op technieken die mij aanspreken en ik leuk vindt om toe te passen. Sinds mei 2014 geef ik er ook workshops bij omdat ik het leuk vindt om een stukje van mijn vak over te dragen aan anderen.

De webshop sieraden kunnen je inspiratie gev
en voor het laten maken van een persoonlijk sieraad en het zijn leuke design sieraden om te bestellen. Deze sieraden zijn te bewonderen in mijn atelier aan de Nieuwstraat. Ik heb bewust gekozen voor het niet aanbieden van verzendmogelijkheden van deze sieraden, maar als men daar liever voor kiest, sta ik daar open voor. Ik heb veel liever een stukje persoonlijk contact met de mensen.

Een kleine impressie van mijn eigen stijl sieraden:


Wie ben ik? Ik ben een van origine Eindhovense "de Gekste", moeder van twee tieners, wonend in het pitoreske dorpje Gilze. Met passie ontwerp en maak ik sieraden in edelmetalen. Vooral het creëren van een design in mijn eigen stijl met soms wat nieuwe simpele technieken erbij trekt mij aan in dit vak. Dsu eigenlijk met minimale technieken zoveel mogelijk variaties bedenken en uitvoeren.
Soms maak ik een ontwerp van nieuw edelmetaal, maar het recycelen (of te wel omsmelten) van eigen edelmetaal heeft
ook erg mijn interesse.
Ik werk op een paar vaste dagen in de week voor mijn bedrijf en ben op de andere dagen er voor mijn gezin/huishouden.
Ik wil mezelf ook steeds verder ont
wikkelen in de technieken, designs en marketing. Ik maak echt alles zelf, van sieraad tot p.r. en lay-outs. De p.r. en lay-outs zijn dan misschien niet altijd even "gelikt"maar ik doe mijn best om alles zo mooi en duidelijk mogelijk te presenteren.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN