Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header102018

GASTENBOEK

Laat hier uw ervaring achter met NiCrea Sieraden. Of het nu om een opdracht, workshop, webshop sieraad of reparatie gaat!
Houdt er rekening mee dat uw reactie niet meteen zichtbaar zal zijn op deze pagina, deze moet ik nog bevestigen. Alvast bedankt voor uw reactie en geduld!
Geplaatst door: Judith 9-04-2015 14:51:19
Hoi Nicole
Inmiddels al een heleboel complimenten gekregen over de hanger die jij voor mij hebt gemaakt.Een uniek sieraad waar zeker geen tweede van bestaat.
Dankjewel,als ik nog eens een uniek/persoonlijk sieraad nodig heb weet ik je te vinden.
Groetjes Judith
Geplaatst door: Cisca 25-03-2015 15:30:16
Hoi Nicole,
Dank je wel voor de prachtige sieraden die je voor me maakte! Je repareerde mijn mooie armband van bloedkoraal. Deze was te klein geworden omdat er wat steentjes ontbraken. Jouw oplossing: van een nieuw collier met dezelfde soort bloedkoraal wat steentjes halen en deze bij de armband voegen. Toen ontstond het idee om er een set van te maken. En dus: een collier, een armband en prachtige oorbellen van bloedkoraal met een fijn gouden knopje erbovenop!Super!
Groetjes van Cisca
Geplaatst door: Gerda 16-03-2015 15:11:41
Ik heb laatst een armband laten maken bij Nicole wat een heel bijzonder en persoonlijk sieraad is geworden. Het is een bijzondere combinatiemet eenhedendaagseuitstraling geworden. Nicole was hierbij inventief en heeft vele creatieve ideeen aangedragen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een echte aanrader als je van een bestaand sieraad iets nieuws en modernswilt laten maken.Gerda.
Geplaatst door: schel 16-03-2015 15:06:56
hee Vlem,De site is mooi geworden goed gewerktmijn ringen die je gemaakt hebt zitten goed ben er erg blij mee over een ring ontwerpen met glas gaan we nog eens voor zitten.bedankt Schellie
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN