Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018

GASTENBOEK

Laat hier uw ervaring achter met NiCrea Sieraden. Of het nu om een opdracht, workshop, webshop sieraad of reparatie gaat!
Houdt er rekening mee dat uw reactie niet meteen zichtbaar zal zijn op deze pagina, deze moet ik nog bevestigen. Alvast bedankt voor uw reactie en geduld!
Geplaatst door: Gerda 16-03-2015 15:11:41
Ik heb laatst een armband laten maken bij Nicole wat een heel bijzonder en persoonlijk sieraad is geworden. Het is een bijzondere combinatiemet eenhedendaagseuitstraling geworden. Nicole was hierbij inventief en heeft vele creatieve ideeen aangedragen. Het resultaat mag er dan ook zijn. Een echte aanrader als je van een bestaand sieraad iets nieuws en modernswilt laten maken.Gerda.
Geplaatst door: schel 16-03-2015 15:06:56
hee Vlem,De site is mooi geworden goed gewerktmijn ringen die je gemaakt hebt zitten goed ben er erg blij mee over een ring ontwerpen met glas gaan we nog eens voor zitten.bedankt Schellie
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN