Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

CREATIEVE GOUDSMEEDWORKSHOPS!

NiCrea Sieraden heeft hieronder een aantal workshops voor degene die uitgedaagd willen worden in hun eigen handvaardigheden! Hier mag je n.l. een ontwerp bedenken en helemaal zelf maken met de beschikbare technieken en materialen. 

- Je eigen vaardigheden, creativiteit en dosis lef is wat uiteindelijk het eindresultaat zal geven. Ik doe de begeleiding, ik adviseer je in wat de mogelijkheden kunnen zijn en ik doe de solderingen voor je!
- Tijdens de workshop mag je van mijn beschikbare goudsmidsgereedschap proberen een uniek sieraad te creëren in ongeveer 4uur. We gaan dan samen dit experiment aan! 
Het is een leuke en uitdagende goudsmidservaring in een oud ambachtelijk vak! Alle handgemaakte workshop sieraden zijn uniek!
Wil je meer aangestuurd worden in een kortere workshop, kijk dan op www.NiCrea.nl/workshop voor leuke ring, hanger, oorbel workshops.

Prijzen zijn incl. basis zilver plaat en mijn begeleiding. Meer informatie over de toe te passen technieken en ontwerpmogelijkheden, hoe lang de workshop duurt en variaties in materiaal keuze (meerprijs), vind je door te klikken op de gewenste workshop.

Deze workshops kunnen geboekt worden van woensdag t/m zaterdag, (m.u.v. 11-7 t/m 11-8-2019). Gezien de intensiteit van jullie werkzaamheden en mijn begeleiding zijn deze workshops bij mij geschikt voor groepen van minimaal 2  en maximaal 3 personen.


Wil je een workshop boeken of heb je een speciale wens in een workshop, neem dan vooraf contact met mij op per mail of mobiel. Mob. telefoonnummer:  06-25192414.  


Sorteer op:
 
 
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde goudsmid/juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken goudsmeden in dit mooie ambachtelijke vak, dus geen smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures. En niet alle sieraden in mijn atelier zijn na te maken in een workshop. Ik geef echt een workshop zelf sieraad ontwerpen en maken!
  • Tip: geef iedereen in je groepje de link van de workshop zodat ze allemaal weten wat ze kunnen verwachten.
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina  VRAAG en ANTWOORD of daar een antwoord op je vraag tussen zit!
  • Meer inspiratie nodig?: op mijn Facebook en Instagram pagina vindt je meer foto's van het behaalde eindresultaat van de diverse workshops!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN