Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header102018

CREATIEVE GOUDSMEEDWORKSHOPS!

NiCrea Sieraden heeft hieronder een aantal workshops voor degene die uitgedaagd willen worden en gevorderd zijn in handvaardigheid! Hier mag je n.l. een ontwerp bedenken en helemaal zelf maken met de beschikbare technieken en materialen. 

- Je eigen vaardigheden, creativiteit en dosis lef is wat uiteindelijk het eindresultaat zal geven. Ik doe de begeleiding, ik adviseer je in de mogelijkheden en ik doe eventueel de solderingen voor je!
- Tijdens de workshop mag je van mijn beschikbare goudsmidsgereedschap een uniek sieraad te creëren.
Het is een leuke en uitdagende goudsmidservaring in een oud ambachtelijk vak!

Tip: geef iedereen in je groepje de link van de workshop zodat ze allemaal weten wat ze kunnen verwachten.  Alle handgemaakte workshop sieraden zijn uniek! 

Prijzen zijn incl. basis materiaal en mijn begeleiding. Meer informatie over de toe te passen technieken en ontwerpmogelijkheden, hoe lang de workshop duurt en variaties in materiaal keuze (meerprijs), vind je door te klikken op de gewenste workshop.

Deze workshops kunnen geboekt worden van woensdag t/m zaterdag, (m.u.v. dec/carnaval/zomervak.).
Geschikt voor groepen van maximaal 3 personen.


Wil je een workshop boeken of heb je een speciale wens in workshop, neem dan vooraf contact met mij op per mail of mobiel. Mob. telefoonnummer:  06-25192414.  Vragen: kijk op mijn pagina  VRAAG en Antwoord of daar een antwoord op je vraag tussen zit!
Meer inspiratie nodig?: op mijn Facebook en Instagram pagina vindt je meer foto's van het behaalde eindresultaat van de diverse workshops!


Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN