Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018

CREATIEVE ONTWERPWORKSHOPS !

NiCrea Sieraden heeft hieronder een aantal workshops staan waarbij je met een eenvoudig ontwerp zelf aan de slag mag met de basistechnieken in het goudsmeden en eventueel een ronde edelsteen zetten.
- Je eigen (technische)vaardigheden, creativiteit, dosis lef en teamspirit is wat uiteindelijk het eindresultaat zal geven. Ik leg je uit hoe met het gereedschap om te gaan, ik doe de planning, berekeningen, kleine correcties en ik doe de solderingen, de rest moet je echt zelf doen!
- Tijdens de workshop heb je diverse basishandgereedschap tot je beschikking om een uniek sieraad te creëren.

Tip: geef iedereen in je groepje de link van de workshop zodat ze allemaal weten wat ze kunnen verwachten in eindresultaat.  

Prijzen zijn incl. basis materiaal en mijn begeleiding. Meer informatie over de toe te passen technieken, hoe lang de workshop duurt en variaties in materiaal keuzes (meerprijs), vind je door te klikken op de gewenste workshop.
Workshops kunnen geboekt worden van woensdag t/m zaterdag, (m.u.v. kerst/carnaval/zomervak.).

Wil je een workshop boeken of wat meer informatie, neem dan even contact met mij op per mail of mobiel. Mob. telefoonnummer:  06-25192414.  Of kijk op mijn pagina  VRAAG en Antwoord of daar een antwoord op je vraag tussen zit!


Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN