Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018
Creatieve workshops goudsmeden!

Hieronder vindt je diverse workshops, o.a. ring en hanger workshops; workshops voor degenen die zelf met de basistechnieken goudsmeden iets meer variatie in eindresultaat willen (ontwerp) en workshops waarbij je allemaal hetzelfde model sieraad zelf maakt die gegarandeerd voor iedereen goed te doen zijn. Je werkt uitsluitend met handgereedschap. Altijd een leuke ervaring en heb je een beetje geproeft van dit unieke vak! 

- Workshops vanaf 2 personen, vanaf 10 personen op uw locatie en 1 persoon. Het is ook mogelijk om 2 verschillende workshops te boeken die even lang duren.

- Prijzen zijn incl. basis materiaal/koffie/thee/begeleiding. Meer informatie over de technieken, materiaal keuzes en prijzen van een workshop vind je door te klikken op de gewenste workshop.

- Workshops kunnen geboekt worden van woensdag t/m zaterdag,
(m.u.v. kerst/carnaval/zomervak.). U ontvangt altijd een boekingsbevestiging!


- Wil je meer ervaren en leren van dit mooie vak, kun je ook een korte cursus boeken! 
Meer info zie subcategorieen in dit menu.


Meer inspiratie nodig?: op mijn Facebook en Instagram pagina vindt je meer foto's van het behaalde eindresultaat van de diverse workshops!

 

 

Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN