Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019
Workshops zelf sieraad maken!
 

Ik geef diverse workshops sieraden maken vanaf 2 tot 6 personen. Onder aan deze pagina vindt je de diverse sieradenworkshops die je kunt boeken. Zo kunnen jullie in een paar uur een leuk model ring, hanger of oorbellen maken. Jullie mogen tijdens een workshop met mijn handgereedschap aan de slag. Jullie worden door mij begeleid in hoe je zelf de diverse technieken moet toepassen (solderen wordt voor je gedaan). Altijd een leuke ervaring en heb je echt een beetje geproeft van dit unieke vak! Handgemaakte workshop sieraden zijn allemaal uniek!
Wil je een eigen ontwerp sieraad maken, dan heb je meer tijd en vaardigheden nodig. Kijk op mijn pagina ontwerpworkshops/cursus voor meer info.

- Workshops kunnen geboekt worden van woensdag t/m zaterdag 
(m.u.v. 11-7 t/m 11-8-2019.), je kunt zelf een geschikte datum kiezen.
Workshops worden verzorgt vanaf 2 personen in mijn atelier, 1 persoonsboeking kan aansluiten bij een andere groep.  Hoe groter de groep, des te verstandiger het is om allemaal eenzelfde model sieraad te maken!

In mijn atelier vindt je behalve workshopsieraden ook unieke creaties door mij gemaakt (zie webshop/atelier).

-
Prijzen zijn op basis van 2 personen en incl. basis materiaal en mijn begeleiding. Meer informatie over de mogelijkheden in modellen- en materiaalkeuze, hoe lang de workshop duurt, de prijs vanaf 4 personen, vind je door te klikken op de gewenste workshop op de info knop.

 

Sorteer op:
 
 
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde goudsmid/juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken goudsmeden in dit mooie ambachtelijke vak, dus geen smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures. Niet alle sieraden in mijn atelier zijn na te maken in een workshop. Ik geef echt een workshop zelf sieraad maken!
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!
  • Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina  VRAAG en ANTWOORD of daar een antwoord op je vraag tussen zit!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN