Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020

Zilveren hanger naar kindertekening

Zilveren hanger naar kindertekening

Zilveren hanger naar kindertekening

Naar aanleiding van mijn flyer kreeg ik op een vrijdag een telefoontje van een meneer met de vraag of ik ook een kindertekening kon namaken. Geprikkeld door mijn nieuwschierigheid, een afspraak bij de beste man gemaakt (hij was zeer slecht ter been) voor de daarop volgende dinsdag.
Hij vertelde dat hij voor zijn vrouw een hele speciale hanger van zilverdraad wilde laten maken van een van de kindertekeningen van zijn kleinzoon. Hij liet mij de tekening zien en ik zag daar wel mogelijkheden in. Eerst maar een foto van gemaakt om deze vervolgens thuis te downloaden en te verkleinen tot een afbeelding op ware grote, n.l. een cm of 3. Proefmodel van binddraad gemaakt en bij de tweede afspraak alle in en outs doorgenomen qua mogelijkheden. Het waren gezellige gesprekken met "opa koekie" zoals hij door zijn kleinzoon wordt genoemd. Nou "opa koekie" dank voor deze mooie ervaring en ik hoop dat uw vrouw dit sieraad met veel plezier en liefde draagt!


 

reacties op “Zilveren hanger naar kindertekening

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN