Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Workshop zilveren ring ontwerpen

Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
75.00
InStock
Workshop ontwerp en maak een zilver ring
Duur workshop:
 ca. 4 uur 

Inclusief: 1x strook zilver van max 5,5 gram, leuke verpakking en koffie/thee/water met iets lekkers.
Exclusief: 1 edelsteen met zetkast, extra zilver of extra tijd.
Locatie workshops: Atelier in de Nieuwstraat te Gilze.
Wanneer te boeken: wo-za tussen 9:30 en 16:30.  Uiterlijke starttijd is 12:30.
Betalingsmogelijkheden: vooraf via overboeking of contant op de dag.


Ontwerp en maak een unieke creatie van het beschikbare materiaal (strook van 5 of 8mm breed) en technieken zoals hier beschreven!
Denk aan een ring met een opening in de ring gezaagd of gevijld. Of maak een slagring en zaag of vijl deze in model. Of voeg draad aan je ringmodel toe. Mogelijkheden en variaties genoeg te bedenken om van een strook vlakke plaat een unieke en eenvoudige ring te maken. Bekijk de foto's hier om je een visueel beter beeld van de mogelijkheden te geven in het ontwerpen. 

Durf je het aan om zelf een edelsteen in een gladomzetting te zetten in je creatie?! Dan mag je zelf de plaats voor de zetkast vijlen en (begeleid) de steen zetten met behulp van een steenaandrukker. De meeste vraag is naar een witte zirkonia, maar ik heb ook wel zikonia's in de kleur blauw en paars en enkele cabouchon geslepen edelstenen. Wens je een andere edelsteen te plaatsen, geef dit dan aan bij de boeking.
Schat vooral vooraf in wat jij denkt zelf te kunnen maken en wat jouw vaardigheden zijn in de aangeboden technieken (zagen, secuur fijn werk en 1 edelsteen zetten zijn het meest uitdagend). Houd er ook rekening mee dat je je hoeveelheid werkzaamheden beperkt houd ivm het aantal geboekte uren. 
In werkwijze, simpel gezegd, gaan we altijd beginnen met opmeten, berekenen, aftekenen ontwerp, evt. structuur, dan zagen, vijlen, schuren,vervormen, polijsten en als laatste een edelsteen zetten.


Welke technieken kun je zelf
 toepassen: zagen/vijlen/hamerslag/stempelen/ringvormen/schuren/polijsten/matteren/ice afwerking en evt zetten van 1 edelsteen.
Je wordt vakkundig begeleid in hoe om te gaan met het gereedschap, berekeningen worden voor je gedaan, planning wordt met je doorgenomen en de solderingen worden voor je gedaan.


Prijs:
 €75,- per persoon incl. strook zilverplaat. 

De kosten voor 1  edelsteen met zetkast of extra zilver vanaf: €5,- p.p extra


Te boeken via email naar info@nicrea.nl of mob. 06-25192414.

Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 2

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN