Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Workshop zilveren ring ontwerpen

Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
Workshop zilveren ring ontwerpen
75.00
InStock
Workshop ontwerp en maak een zilver ring
Duur workshop:
 ca.4 uur 

Inclusief: 1x ca 4 gram strook zilverplaat op 5 mm breed en 1mm dik, koffie/thee/water met iets lekkers.
Exclusief: 1x strook zilverplaat op 8 mm breed en 1 mm dik en 1 edelsteen met 1e gehalte zilver zetkast van 3mm of 4,5mm.
Locatie workshops: Atelier in de Nieuwstraat te Gilze.
Wanneer te boeken: wo-za tussen 9:30 en 16:30. 
Betalingsmogelijkheden: vooraf via overboeking of contant op de dag.


Ontwerp en maak een unieke creatie van het beschikbare materiaal (strook van 5 of 8mm breed) en technieken zoals hier beschreven!
Denk aan een ring met een opening in de ring gezaagd of gevijld. Of maak een overlappende of slagring (van ca. 1 cm extra plaat) en zaag of vijl deze in model. Mogelijkheden en variaties genoeg te bedenken om van een strook vlakke plaat een unieke en eenvoudige ring te maken. Bekijk de foto's hier om je een visueel beter beeld van de mogelijkheden te geven in het ontwerpen. 

Durf je het aan om zelf een edelsteen in een gladomzetting te zetten in je creatie?! Dan mag je zelf de plaats voor de zetkast vijlen en (begeleid) de steen zetten met behulp van een steenaandrukker. De meeste vraag is naar een witte zirkonia, maar ik heb ook wel zikonia's in de kleur blauw en paars en enkele cabouchon geslepen edelstenen. Wens je een andere edelsteen te plaatsen, geef dit dan aan bij de boeking.
Schat vooral vooraf in wat jij denkt zelf te kunnen maken en wat jouw vaardigheden zijn in de aangeboden technieken (zagen, vorm vijlen en 1 edelsteen zetten zijn het meest uitdagend). Houd er ook rekening mee dat je je hoeveelheid werkzaamheden beperkt houd ivm het aantal geboekte uren. 
In werkwijze, simpel gezegd, gaan we altijd beginnen met de structuur, dan zagen, vijlen, schuren, polijsten en als laatste een edelsteen zetten.


Welke technieken kun je zelf
 toepassen: zagen/vijlen/hamerslag/stempelen/ringvormen/schuren/polijsten/matteren/ice afwerking en evt zetten van 1 edelsteen.
Je wordt vakkundig begeleid in hoe om te gaan met het gereedschap, berekeningen worden voor je gedaan, planning wordt met je doorgenomen en de solderingen worden voor je gedaan.


Prijs:
 €75,- per persoon incl. strook zilverplaat 5mm. Te boeken tot 3 prs.

Prijs: €80,- per persoon incl. strook zilverplaat 8mm. Te boeken tot 3 prs.
De kosten voor 1  edelsteen met zetkast vanaf: €10,- p.p extra


Te boeken via contactformulier of email naar info@nicrea.nl.

Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 2

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN