Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Workshop zilver hanger ontwerpen

Workshop zilver hanger ontwerpen
Workshop zilver hanger ontwerpen
Workshop zilver hanger ontwerpen
74.50
InStock
Workshop ontwerp en maak een zilver hanger
Duur workshop: ca. 4 uur 
Inclusief: 1x ca 4 gram zilverplaat met hangeroog, koffie/thee/water met iets lekkers.
Exclusief: 1 edelsteen met zilver zetkast, extra zilver of extra tijd.
Locatie workshops: Atelier in de Nieuwstraat te Gilze.
Wanneer te boeken: wo-za tussen 9:30 en 16:30.  Uiterlijke starttijd is 12:30.
Betalingsmogelijkheden: vooraf via overboeking of contant op de dag.


Ontwerp en maak een unieke en eenvoudige creatie van het beschikbare materiaal en technieken zoals hier beschreven! Keuze uit 5mm x7 cm of 8mm x 4,5 cm brede strook plaat of van plaat van ca. 2 x 2 cm . 
Je kunt de 2x 2 cm plaat in een vorm zagen of vijlen, bijvoorbeeld een een hartje of een ander symbool en vervorm je plaatje door het een holling of bolling te geven.
Je kunt de strook plaat buigen tot een open vorm met behulp van tangen of maak er een vlakke smalle hanger. Eventueel kun je met behulp van hamers of stempels een structuur op de plaat aanbrengen of geef je hanger een matte uitstraling dmv schuren of matteren. Je kunt de hanger hangen aan een ketting door of de uiteinde van de strook plaat om te buigen of door een gaatje in de plaat te boren of door er een oogje aan te laten solderen. In  het laatste geval kun je aan het gesoldeerde oogje een draadoog of een inhaakoog aan bevestigingen. Bekijk de foto's hier om je een visueel beter beeld van de mogelijkheden te geven in het ontwerpen. 

Durf je het aan om zelf een edelsteen in een gladomzetting te zetten in je creatie?! Dan mag je zelf de plaats voor de zetkast vijlen indien nodig en (begeleid) de steen zetten met behulp van een steenaandrukker. De meeste vraag is naar een witte zirkonia, maar ik heb ook wel zikonia's in de kleur blauw en paars en enkele cabouchon geslepen edelstenen. Wens je een andere edelsteen te plaatsen, geef dit dan aan bij de boeking.
Schat vooral vooraf in wat jij denkt zelf te kunnen maken en wat jouw vaardigheden zijn in de aangeboden technieken (zagen, vervormen, secuur fijn werk en 1 edelsteen zetten zijn het meest uitdagend)Houd er ook rekening mee dat je je hoeveelheid werkzaamheden beperkt houd ivm het aantal geboekte uren.  
In werkwijze, simpel gezegd, gaan we altijd beginnen met berekenen, optekenen ontwerp, evt. structuur, dan zagen, vijlen, schuren vervormen, polijsten en als laatste steen zetten

Welke technieken kun je zelf toepassen: zagen/vijlen/hameren/stempelen/boren/boltechniek/matteren en evt 1 zirkonia zetten.
Je wordt vakkundig begeleid in hoe om te gaan met het gereedschap, berekeningen worden voor je gedaan, planning wordt met je doorgenomen en de solderingen worden voor je gedaan.


De kosten zijn: €74,50 per persoon incl. ca 4gr zilverplaat met hangeroog.  

De kosten voor 1  edelsteen met zetkast of een extra zilver vanaf: €5,- p.p extra. 

Te boeken via email naar info@nicrea.nl of mob. 06-25192414.

 
Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 2

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN