Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019
  • Ieder sieraad verteld een verhaal. Een uniek sieraad laten maken door NiCrea betekend dat ik, in overleg met U, heel graag een eigen ontwerp maak in een stijl en techniek die dicht bij mij ligt. Ik maak sieraden in eenvoud soms in sierlijke vrije vormen of soms in robuuste vormen en er mag gezien worden dat het handwerk is (voor impressie zie ook webshop en workshops). Dat laat ik graag zien door te werken met diverse structuurvormen of materiaalvormen waardoor er contrast in het model kan ontstaan. Ik maak in opdracht een ring, hanger, armband of een paar oorbellen. Sieraden in NC Design kunnen gemaakt zijn van nieuw zilver of geelgoud of van uw eigen zilver of geelgouden sieraden die omgesmolten mogen worden. 

  • Nadat ik uw wensen heb gehoord en ik U iets kan bieden in ontwerp en techniek, ontvangt u een prijsopgave voor het ontwerpen en laten maken van een NiCrea sieraad. Heeft u vragen, stel deze via het contactformulier of neem telefonisch contact met mij op. 

Sorteer op:
 
Zilver armband met Lapis


InStock
Op aanvraag

Gouden draadhanger


InStock
Op aanvraag

Zilver hanger kindertekening


InStock
Op aanvraag

zilver initialen hanger


InStock
Op aanvraag

Zilver sieraad met hars


InStock
Op aanvraag

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN