Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header102018
  • In deze categorie vindt je allerlei, zeer persoonlijke, exclusieve sieraden die ik in opdracht heb ontworpen en vervaardigd. Bij voorkeur ontwerp ik een sieraad naar mijn eigen stijl. Ik hou van contrast in sieraden d.m.v. structuur, ik hou van robuust en imperfecties en ik hou van opaak edelstenen zoals Lapis Lazuli. Het hergebruiken van edelmetaal d.m.v. omsmelten vindt ik een interessante techniek, vooral het omsmelten tot een strook nieuw metaal en watergiettechniek. Mocht je iets anders wensen, vragen mag altijd....

  • De categorieën zijn onderverdeeld in: herinnerings-, vingerafdruk/as sieraden, sieraden naar ontwerp en relatieringen die soms van eigen materiaal zoals zilver/goud of edelstenen zijn gemaakt.

  • Klik op een van de subcategorieen in dit menu SIERAAD LATEN MAKEN voor meer voorbeelden en informatie over het tot stand komen van een uniek ontworpen sieraad!

Sorteer op:
 
Zilver armband met Lapis


InStock
Op aanvraag

Zilver as hanger


InStock
Op aanvraag

Zilver herinneringsringen


InStock
Op aanvraag

Zilver hanger kindertekening


InStock
Op aanvraag

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN