Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020
  • Ieder sieraad verteld een uniek verhaal. Een uniek sieraad laten maken door mij betekend voor mij dat ik, luisterend naar uw wens, heel graag een ontwerp voor u bedenk in mijn stijl en techniek. Ik maak graag sieraden d.m.v een aantal verschillende technieken, zie subcategorieën, die kunnen worden uitgevoerd in een ring, hanger, armband of een paar oorbellen. Sieraden in NC Design kunnen gemaakt zijn van Sterling zilver of 14 karaat geelgoud. Kortom ik maak met liefde voor mijn vak mooie & unieke sieraden met een bijzondere herinnering in het breedste zin van het woord.
    Met mijn technieken en mijn gereedschap betekend dat wel, dat ik voor u helaas geen sieraden met gravures kan aanbieden. 

  • Nadat ik uw wensen heb gehoord, ontvangt u een prijsopgave voor het ontwerpen en laten maken van uw sieraad. Heeft u vragen, stel deze via het contactformulier of neem telefonisch contact met mij op (0625192414).

                

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN