Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019
  • Ieder sieraad verteld een verhaal en dat wil ik vertalen in een mooi NC design. Een uniek sieraad laten maken door NiCrea betekend dat ik in overleg met U een ontwerp maak in een stijl en techniek die dicht bij mij ligt. Ik maak sieraden in eenvoud soms in sierlijke vrije vormen of soms in robuuste vormen en er mag gezien worden dat het handwerk is. Dat laat ik graag zien door te werken met diverse structuurvormen of materiaalvormen waardoor er contrast in het model kan ontstaan en dat model kan een ring, hanger, armband of een paar oorbellen zijn. Sieraden in NC Design kunnen gemaakt zijn van nieuw zilver of geelgoud of van uw eigen zilver of geelgouden sieraden. Mocht je iets anders wensen, vragen mag hier altijd. Gezien de huidige drukte in werkzaamheden, neem ik even geen opdrachten aan tot 1 mei 2019.

  • U ontvangt altijd een prijsopgave voor het laten maken van een NiCrea sieraad. Heeft u vragen, stel deze via het contactformulier of neem telefonisch contact met mij op.  Wilt u zonder afspraak mijn atelier bezoeken, dan kan dat op vrijdag van 11:00 tot 16:00 (uitgezonderd schoolvakanties). 
  • SIERAAD LATEN MAKEN heeft in zijn submenu een simpele onderverdeling in sieraden van nieuw edelmetaal, sieraden met diverse giettechnieken en vermaakte sieraden. Klik op een van deze subcategorieën voor meer voorbeelden en informatie over een NC Design sieraad!


Sorteer op:
 
Zilver armband met Lapis


InStock
Op aanvraag

Zilver hanger kindertekening


InStock
Op aanvraag

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN