Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020

Workshops & Covid19:
Normaal gesproken kunnen er 6 personen aan de workshop tafel plaats nemen (tafel is 1,75 bij 1,20 groot), maar nu in verband met het Coronavirus, wens ik het aantal deelnemers te beperken tot max 2/3.
Om prettig te kunnen werken tijdens de workshop met in acht neming van de richtlijnen van de RIVM/WHO, heb ik een aantal veranderingen doorgevoerd in de wijze waarop ik mijn workshops verzorg. Laat ik voorop stellen dat ik het prettig werken vindt als we afstand van elkaar houden, elkaar niet aanraken en de te gebruiken ruimtes en het gereedschap schoon zijn. Iedereen zit op een vaste werkplek en er is ruim voldoende gereedschap aanwezig.

Er worden extra hygiëne maatregelen genomen door de tafel en de stoelen voor iedere workshop te reinigen, evenals het handgereedschap, stiften, voorbeeld sieraden en worksheets.
Toilet en deurklinken werden altijd al voor een workshop gereinigd.
Voor uw persoonlijke hygiëne is er desinfecterende handgel aanwezig in het atelier, indien u daar gebruik van wilt maken. Ook moet u aan het einde van de workshop uw handen (die toch al vies zijn van het polijsten) goed wassen met zeep in de wastafel in het toilet. Iedereen krijgt van mij een schoon gastendoekje om de handen aan af te drogen. Vindt u het prettig om met een mondkapje op of met handschoenen aan te werken, dan verzoek ik u hier zelf voor te zorgen. In tijden van verscherpte maatregelen is een mondkapje dragen verplicht.
Ook ontvang ik u op dit moment niet via de voordeur omdat de hal erg klein is, maar ontvang ik u via de metalen poort aan de rechtervoorzijde van mijn woning.
Zolang het nog warm is, kan ik de kiepraam in het atelier openzetten voor extra frisse lucht tijdens de workshop als u dat wenst. Dat zal in de winter niet prettig zijn en zal ik een halve dag voor de workshop afspraak het atelier luchten.

Normaliter zijn er een of twee stapjes tijdens een workshop die ik samen met de deelnemer uitvoer waardoor we dicht bij elkaar zitten. Dat is het aftekenen en afzagen van de lengte strook zilver en het zetten van een steen. Ivm het coronavirus heb ik besloten om deze stap(pen) geheel van u over te nemen, dus ik teken en zaag lengte zilver strook af en zet de steen.

Twee a drie dagen voor de geplande workshop, ontvangt u van mij de gezondheids vragenlijst van de RIVM per mail. Indien een deelnemer een van deze vragen met JA beantwoord, kan hij/zij helaas niet deelnemen aan de workshop. Dan wordt de workshop geannuleerd voor die dag en kan deze verzet worden naar een nieuwe datum. Indien ikzelf gezondheidsklachten heb, ben ik ook genoodzaakt om de workshop te annuleren en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden. Ik zal U dan zsm doch uiterlijk 24 uur voor de afspraak bellen en daarom ontvang ik graag uw telefoonnummer als we een afspraak hebben gemaakt.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op! 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN