Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header2020

Workshops & Covid19:
Het max. aantal te ontvangen gasten is nu 6 personen. Omdat iedereen op een vaste plek zit mag je zonder mondkapje werken. Ikzelf ben volledig gevaccineerd.
 Vanaf 2 personen kun je hier op 1,5 meter afstand van elkaar aan 1 grote vaste tafel (175x120) zitten, alles groter wordt het iets minder dan 1,5 meter. De extra hygiëne maatregelen blijf ik handhaven. 

Er worden extra hygiëne maatregelen genomen door de tafel en de stoelen voor iedere workshop te reinigen, evenals het handgereedschap, stiften, voorbeeld sieraden en worksheets.
Toilet en deurklinken werden altijd al voor een workshop gereinigd.
Voor uw persoonlijke hygiëne is er desinfecterende handgel aanwezig in het atelier, indien u daar gebruik van wilt maken. Ook moet u aan het einde van de workshop uw handen (die toch al vies zijn van het polijsten) goed wassen met zeep in de wastafel in het toilet. Iedereen krijgt van mij een schoon gastendoekje om de handen aan af te drogen. Het is niet meer verplicht om een mondkapje te dragen tenzij er vanuit de overheid strengere maatregelen komen, wenst u met handschoenen aan te werken, dan verzoek ik u hier zelf voor te zorgen. 
Zolang het nog warm is, kan ik de kiepraam in het atelier openzetten voor extra frisse lucht tijdens de workshop als u dat wenst. Dat zal in de winter niet prettig zijn en zal ik een halve dag voor de workshop afspraak het atelier luchten.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op!

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN