Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
nicreasieraden

Klantenservice

Service van NiCrea Sieraden:
Op deze pagina vindt U de algemene services van NiCrea Sieraden.
Mijn grootste service zit hem toch vooral in de flexibiliteit van mogelijkheden van de artikelen. Ik sta open voor alle input en wensen van U als klant en streef ernaar om hierin 100% tevredenheid te behalen. Uw wensen kunt U aangeven tijdens de bestelling van een artikel, maar ook via het contactformulier bij contact of via email info@nicrea.nl. Een afspraak maken om in mijn atelier de mogelijkheden te bespreken kan natuurlijk ook.

Betaalmethoden:


Overboeking:

Via een overboeking met je eigen bank, kun je de betaling doen wanneer het u schikt. Uw overboeking kunt u overmaken op de
RABO IBAN rekeningnummer NL83RABO0313133379 ten name van N. Vlemmings te Gilze
. Na ontvangst van uw overboeking, wordt het artikel naar u toegestuurd.

Paypal:

Als je wil betalen met PayPal dan heb je een bestaand PayPal account nodig. Heb je al een account? Selecteer dan bij de stap “betalen”, de betaalmethode PayPal. Je wordt nu doorverwezen naar de PayPal omgeving. Log hier in en voltooi de betaling. Je wordt terug verwezen naar onze pagina als de betaling voltooid is. Je ziet dan een bedankpagina en ontvangt via de e-mail een bevestiging van je bestelling.

Contant:


Liever contact betalen, dan is dit alleen mogelijk als u het sieraad komt ophalen en het betreft een voorradig dan wel uniek sieraad. Bij sieraden in kleine oplage of niet voorradige sieraden van mijn leveranciers ontvang ik dan wel gaarne een aanbetaling van 50% van de totaalsom. Dit omdat ik graag ook zekerheid wil hebben dat de te maken of te bestellen sieraden worden opgehaald.

 

Nog vragen of onduidelijkheden?
Stel ze per mail of via het contactformulier of kijk eens bij de pagina "links&veel gestelde vragen" of daar uw antwoord bij zit.

NiCrea sieraden maakt geen gebruik van Cookies maar wel van Analytics

privacy.pdf