Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

CREATIEVE GOUDSMEEDCURSUS

Altijd al interesse gehad in het vak van goudsmid en zou je eens willen ervaren wat het vak inhoud!?
NiCrea Sieraden heeft een paar 
korte cursussen voor degene die een meer ingewikkeld sieraad willen maken, eventueel naar een eigen ontwerp. Hier mag je n.l. een ontwerp bedenken en helemaal zelf maken met de beschikbare technieken en materialen. 

- Jullie eigen vaardigheden, creativiteit en dosis lef is wat uiteindelijk het eindresultaat zal geven. Ik geef je les in de technieken, ik adviseer je in wat de mogelijkheden kunnen zijn en help je met o.a. solderen. 
Gemiddeld genomen ben je tussen de 4 à 6 uur aan het werk en dat is inclusief het uitwerken van je ontwerp. Maar een sieraad naar een ontwerp van mij maken mag ook! Graag vooraf de wensen kenbaar maken zodat ik je advies kan geven in haalbaarheid.

 

Meer informatie over de kosten van een cursus, de toe te passen technieken, vind je door te klikken op de gewenste cursus.

Deze cursussen kunnen geboekt worden van woensdag t/m vrijdag, (m.u.v. 22-4 t/m 28-4-2020). Gezien de intensiteit van jullie werkzaamheden en mijn begeleiding zijn deze cursussen bij mij te boeken voor 2 personen (een privé cursus).

Zoek je een leuke workshop om met een groepje te doen naar mijn ontwerp, kijk dan op https://nicrea.nl/workshop/.


Sorteer op:
 
 
  • Vakkundige begeleiding door een gediplomeerde goudsmid/juwelier van de Vakschool Schoonhoven.
  • Maak kennis met basistechnieken goudsmeden in dit mooie ambachtelijke vak, dus geen smelttechnieken of (vingerafdruk)gravures. Ik geef echt een cursus zelf sieraad ontwerpen en maken.
  • Mijn atelier bevindt zich in een aparte ruimte, ingericht in een gezellige huiselijke sfeer.
  • Parkeren is mogelijk in de Nieuwstraat en gratis!Gelegenheden genoeg in de buurt om lekker een hapje te eten, voor lunch of diner. 
  • Nog vragen: kijk op mijn pagina FAQ Workshops of daar een antwoord op je vraag tussen zit!
  • Meer inspiratie nodig?: op mijn Facebook en Instagram pagina vindt je meer foto's van het behaalde eindresultaat van de diverse sieraden die zelf zijn gemaakt!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN