Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Workshop zilver hanger maken

Workshop zilver hanger maken
Workshop zilver hanger maken
Workshop zilver hanger maken
Workshop zilver hanger maken
54.00
InStock
Workshop zilveren hanger maken naar voorbeeld
Duur workshop:
 ±
 3 uur; afhankelijk van het gekozen model
Inclusief: 1x strook zilver van 0.5 x 6cm , koffie/thee/water met iets lekkers.

Exclusief: 1x zilverplaat van 0,8 x 6 cm en 1 zirkonia met zetkast van 2,5 of 4mm. 

Locatie workshops: Nieuwstraat te Gilze of eigen locatie.
Wanneer te boeken: wo-za tussen 9:15 en 16:30. Bij voorkeur starten om 9:15 of 13:15.
Betalingsmogelijkheden: vooraf via overboeking of contant op de dag.


Wil je zelf een hanger maken met iets meer activiteiten en technieken dan een staafhanger, volg dan deze workshop! Maak van een strook 925 zilverplaat een hanger van het beschikbare materiaal naar een model zoals hier beschreven! Ik heb een collage met een 5-tal modellen gemaakt en enkele voorbeelden. Deze workshop heeft een hogere moeilijkheidsgraad dan de workshop zilver staafhanger maken.
Je kunt van de strook plaat van 5mm breed en 6 cm lang buigen tot een open vorm, bijvoorbeeld een krul of druppel of je maakt van een strook plaat een soort staafhanger met wat meer vormvijlen. Met behulp van hamers of stempels kun je een structuur op de plaat aanbrengen. Je kunt de hanger hangen aan een ketting door er een oogje aan te laten solderen of de een uiteinde strook om te buigen. In  het eerste geval kun je aan het gesoldeerde oogje een draadoog of een inhaakoog aan bevestigingen.  In bepaalde modellen kan er een zetkast met zirkonia bij worden geplaatst.


Durf je het aan om zelf een edelsteen in een gladomzetting te zetten tussen de krulhanger of op de strookhanger?! Dan ben je ongeveer een kwartier langer bezig.
Schat
 vooral vooraf in wat jij denkt zelf te kunnen maken en wat je wilt maken(stempelen, vorm buigen en 1 edelsteen zetten zijn het meest uitdagend).
In werkwijze, simpel gezegd, gaan we altijd beginnen met de lengte aftekenen op strook, eventueel bewerken met hamers of stempels, vijlen, schuren, vormen tot gewenst model, eventueel solderen en als laatste de afwerking/polijsten. Wil je een zetkast klemmend ertussen plaatsen of op je strookje plaatsen,  soldeer ik deze op de plek en mag je zelf de steen zetten met een steenaandrukker en je spierkracht. Ik doe de nacontrole.


Welke technieken kun je zelf toepassen: aftekenen lengte, vijlen, hamerslag, stempelen, schuren, polijsten en evt zetten van 1 zirkonia. 
Ik werk uitsluitend met zirkonia's van 2,5 mm en 4mm, vooral wit en beetje blauw/paars.
Je wordt vakkundig stap voor stap begeleid.
Bij een boeking van 5 of meer personen duurt de workshop ±3,5 uur en wordt de workshop zonder zirkonia zetten aangeboden.


De kosten zijn: €54,- per persoon incl. zilver van 5 mm breed.  Te boeken vanaf 2 prs.
Extra optie: voor een strook van 8 mm breed kost dat €5,- p.p. extra.
Een inhaakoog kost €2,50 p.p. extra.
De kosten voor 1 zirkonia met zetkast voor: €15,- p.p extra. 
Kosten zijn: €51,50 p.p. inclusief 5mm plaat zilver bij een boeking vanaf 5 personen.


Te boeken via contactformulier of email naar info@nicrea.nl.

Wil je een workshop boeken op eigen locatie, dan krijg je een offerte afhankelijk van het aantal deelnemers en de door u of mij gekozen locatie en reisafstand!
 
Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 2

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN