Workshop zilver hanger maken structuur - www.NiCrea.nl
Workshop zilver hanger maken structuur
Workshop zilver hanger maken structuur
Workshop zilver hanger maken structuur
Workshop zilver hanger maken structuur
Workshop zilver hanger maken structuur
57.50


Workshop zilver basishanger maken met structuur

 
Maak een zilver hanger met een diepte bewerking erop dmv hamerslag of stempels ( letters&symbolen hart/ster/infinity )Je kunt kiezen uit: een zilver hanger maken van een strookje zilver van 5 of 8 mm breed en ca 4,5 tot 6 cm lang, een oog eraan dmv ombuigen strook of een gaatje boren met een hangeroog. Tijd over dan kun je met een vijl evt. aan de zijkant van je hanger 2 a 4 halfronde vormen eruit vijlen. Of kies uit een rondje van 2cm doorsnede, een gaatje boren voor de hangeroog en vervorm het rondje door het een holling of bolling te geven dmv een ank en pons of vijl evt. aan de zijkant van je hanger 2 a 4 halfronde vormen eruit. Uiteraard moet je als laatste ervoor zorgen dat alles netjes is afgewerkt dmv schuren en polijsten. (Voorbeelden zie foto's).
 
De workshops zijn inclusief mijn begeleiding, 1x basis zilverplaat 5 of 8 mm breed en 1mm dik. Of 1 x rondje van 2cm(zolang de voorraad strekt) en koffie/thee/water.

Te boeken op: Donderdag of Vrijdag om 13:15
                             Zaterdag om 9:15 of 13:30

2 personen: €62,50 p.p. ± 2 uur.

3 personen: €57,50 p.p. 2,5 uur.

4 personen€55,- p.p. ± 2,5-3 uur.

5 personen: €52,50 p.p. 3 uur.

1 persoon: Aansluiten bij een andere groep svp. 


Bij te kopen: stalen spang (€2,- p.p. extra)


Betalingsmogelijkheden: Vooraf via overboeking en contant of via bankierenapp.


Wat ga je doen bij staaf/rondhanger:
Bij de staafhanger meet ik de lengte van de strook zilver op en dat tekenen we af en zagen we dat eraf.
Bij de ronde hanger krijg je van mij een ronde zilver plaat.
Kies 1 structuur uit die je er op gaat maken met een hamer of met stempels, er zijn 3 verschillende structuurvormen (zie foto's). Stempelen van een woord moet je wel nauwkeuriger werken.
Bij de staafhanger moet je de korte bovenzijde strook schuin vijlen en ombuigen met een tang om zo een hangeroog te maken. De korte onderzijde strook vormvijlen in een afgerongde, rechte of schuine vorm.
Bij de ronde hanger moet je optekenen waar het gaatje moet komen voor de hangeroog en ga je het gaatje boren met een handboor. Voor een holling gebruik je een holank met bolpons.

Maak met behulp van vijlen die een bepaalde vorm hebben, een paar kleine inkepingen aan de zijkant van je hanger (max 4). Let op vijlen met een ronde en halfronde vorm zijn wat makkelijker te gebruiken dan vijlen met een driehoek, vierkant of andere vorm.
Alles wat gevijld is en zichtbaar blijft in je model ga je schuren en daarna polijsten. 
5-10 minuten voor einde workshop maken we nog een leuke foto van het eindresultaat!

Je wordt vakkundig begeleid in hoe om te gaan met het gereedschap en hier wordt niet gesoldeerd.

Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 1.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN