Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Workshop zilver hanger maken extra

Workshop zilver hanger maken extra
Workshop zilver hanger maken extra
Workshop zilver hanger maken extra
Workshop zilver hanger maken extra
Workshop zilver hanger maken extra
58.00
InStock
Workshop zilveren hanger maken evt. met 1 zirkonia
Duur workshop zonder zirkonia:
 ± 3 uur - ± 3,5 uur

Duur workshop met zirkonia: ± 3,5 uur-4 uur 

Prijs is inclusief: 1x strook zilver van 0,5x6cm of rondje met zilverzakje
. Koffie/thee/water met iets lekkers.
Exclusief: 1 x 8mm brede strook (€4,-
 p.p. extra) en/of 1 zirkonia met zetkast (€13,- of €14,50 p.p. extra) of korting bij een boeking vanaf 4 personen.
Te boeken via email naar info@nicrea.nl of mob. 06-25192414. (Check je spam of ongewenste mail box!)
Locatie workshops:
 Atelier in de Nieuwstraat te Gilze.

Wanneer te boeken: wo-za tussen 9:15 en 16:30. Bij voorkeur starten om 9:15 of 13:15.
Betalingsmogelijkheden: vooraf via overboeking of contant op de dag.


Wil je zelf een hanger maken met iets meer mogelijkheden en technieken dan de workshop zilver hanger maken van 1,5 uur, volg dan deze workshop! Je kunt dan een hanger maken in een ander model en eventueel een Zirkonia in een zilver zetkast van 3 of 4,5 mm zetten!
Ik heb een paar modellen gemaakt die je kunt maken en door de diverse oppervlakte bewerkingen en vijlvormen, je eigen draai aan jouw creatie geven. (zie foto's).

Je kunt van de strook plaat van 5mm breed en 6 cm lang buigen tot een open vorm zoals een krul of druppel of je maakt van een strook plaat een soort staafhanger met wat meer vormvijlen. Of maak van een ronde plaat zilver een mooie holle of bolle hanger. Met behulp van hamers of stempels kun je een structuur op de plaat aanbrengen. Je kunt de hanger hangen aan een ketting door er een oogje eraan te maken of de een uiteinde strook om te buigen. In  het eerste geval kun je een draadoog of een inhaakoog aan bevestigingen.  Eventueel kan er een zetkast met zirkonia bij worden geplaatst. Variaties genoeg in structuur (4 diverse structuren) en vorm (5 diverse vormen) en kun je zo allemaal met een ander model hanger naar huis gaan, maar allemaal hetzelfde model maken mag natuurlijk ook. 
Deze workshop heeft modellen die wat makkelijker en wat moeilijker zijn om te maken.
Wil je meer vrijheid in ontwerp en nog meer technieken leren/uitproberen in een privé workshop, dan raad ik je aan om de workshop zilver hanger ontwerpen te boeken.


Wil je graag een zirkonia tussen of op je hanger laten solderen, dan mag je zelf de steen zetten met een steenaandrukker en je spierkracht. Ik doe de nacontrole! Dan ben je ongeveer een kwartier langer bezig. Ik werk voornamelijk met witte zirkonia's.

In werkwijze, simpel gezegd, gaan we altijd beginnen met de lengte aftekenen op strook, afzagen, eventueel bewerken met hamers of stempels, vijlen, schuren, vormen tot gewenst model, eventueel solderen, afwerken dmv schuren en polijsten en als laatste eventueel een zirkonia zetten. 

Welke technieken kun je zelf toepassen: aftekenen lengte, vijlen, hamerslag, stempelen, schuren, polijsten en evt zetten van 1 zirkonia.  Je wordt vakkundig stap voor stap begeleid.

Bij een boeking van 4 personen of meer biedt ik deze workshop aan voor
€55,50 incl. strook 5 mm.
Bij een boeking van 5 of meer personen wordt de workshop zonder zirkonia zetten aangeboden.

 
Voorwaarden: zie algemene voorwaarden artikel 2

Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN