Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019
In de webwinkel vindt je een groot deel van de collectie NC Design sieraden die ook te koop zijn in mijn atelier. 
Deze sieraden zijn hier onderverdeeld in exclusieve NC design sieraden waarvan maar 1 exemplaar is gemaakt of NC design sieraden die in kleine oplage kunnen worden gemaakt (evt. in een workshop) of machinaal vervaardigde sieraden, zoals standaard kettingen.

Ook kunt u hier een cadeaubon kopen voor o.a. een sieraad uit mijn collectie of voor een workshop. Een cadeaubon is geldig voor 1 jaar. 

Er loopt nu een ACTIE t/m 28 april!
 Koop nu een cadeaubon (geldig tot 31-12-20) en je krijgt van mij 15% boven op het betaalde bedrag. De cadeaubon is in te wisselen voor een sieraad uit mijn collectie (uitgezonderd colliers en uitgezonderd aanpassingen*).
Koop je bijvoorbeeld een cadeaubon van €130,- dan krijg je €19,50 van mij cadeau en is de bon €149,50 waard. Zo kunnen we elkaar helpen, jullie een sieraad voor een mooie prijs en ik, als kleine zelfstandige, heb weer wat ruimte in mijn vitrines. 
Vermeld bij aankoop van een cadeaubon om welk sieraad het betreft, dan wordt deze voor je gereserveerd gehouden. Alle webshopsieraden hebben een artikelnummer, maar heb je wat in mijn vitrine aan huis gezien, geef dan een omschrijving van het sieraad. Dus stuur een e-mail naar info@nicrea.nl dan ontvang je een mail terug met een betalingsverzoek en de cadeaubon in PDF.
uitgezonderd aanpassingen houdt in dat de sieraden uit mijn collectie worden verkocht zoals ze zijn gemaakt qua maat en uitvoering.
**Anders vermeld dan in de webshop worden sieraden verkocht met deze actie cadeaubonnen onder het betaalde bedrag van €75,- verpakt in een juwelenzakje en boven het betaalde bedrag van €75,- in een juwelendoosje. 

Wenst u een sieraad uit mijn collectie te kopen, dan kunt u kiezen uit verzenden (wel aangetekend of verzekerd) of ophalen in mijn atelier op afspraak (bel voor afspraak naar 06-25192414).
Mijn voorkeur heeft ophalen in mijn atelier enerzijds om het stukje persoonlijker contact met U te hebben en omdat ik ervoor kies om de ringen niet te verzenden. De reden van niet verzenden is omdat de ringen erg maatgebonden zijn en in mijn atelier kunnen deze wel direct gepast worden en de juiste maat opgemeten worden. 

Hieronder een impressie van mijn collectie!

Sorteer op:
 
Cadeaubon


InStock

Gouden draadhanger


InStock
135.00

Twisted harthanger


InStock
150.00

Fantasie hanger 14karaat


InStock
135.00

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN