Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header102018
 Hier vindt u een aantal in opdracht gemaakte sieraden met vingerafdruk(ken) of as erin verwerkt.
Bij een uniek sieraad met as erin verwerkt, werk ik met hars. Hars is een kleurloze pasta die onder de uv-lamp hard wordt. Eventueel kun je ook een kleurstof in het hars mengen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld haar in het hars toe te voegen. Een vingerafdruk kan middels een (laser)gravure zijn of een was vingerafdruk. Gieten kan van een bestaand wasmodel met vingerafdruk, maar ik kan ook zelf een wasmodel maken. Met de lasergraveer techniek kan je ook een foto-reproductie laten maken of een handschrift laten graveren. Voor het vervaardigen van een sieraad met vingerafdruk, laat ik de afdruk door gespecialiseerde bedrijven uitvoeren.
Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan via het contactformulier of per mail info@nicrea.nl.  Wilt u zonder afspraak mijn atelier bezoeken, dan kan dat op vrijdag van 10:00 tot 16:00 (uitgezonderd basisschoolkindervakantieweken). Andere dagen op afspraak.
 

Sorteer op:
 
Zilver as hanger


InStock
Op aanvraag

Vingerafdruk harthanger


InStock
Op aanvraag

Vingerafdruk sieraad


InStock
Op aanvraag

Diverse as sieraden


InStock
Op aanvraag

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN