Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
header102018
Heb je een dierbaar sieraad geërfd van je (groot)ouders/partner, maar om wat voor reden dan ook, je graag op een andere manier wilt dragen of in een ander ontwerp wilt zien, kun je daarvoor bij mij terecht. Afhankelijk van jouw wensen kan ik kijken wat er aan verandert kan worden, maak ik eventueel een nieuw ontwerp van het sieraad en zo kan bijvoorbeeld een trouwring verandert worden in een hanger. Je kan kiezen voor het vermaken van het sieraad door wat toe te voegen of vervormen of kunt je het sieraad laten omsmelten tot een nieuw sieraad. Hieronder een aantal in opdracht vermaakte erfstukken (veelal trouwringen) en omsmeltingen van oud zilver of goud tot een nieuw sieraad naar mijn ontwerp.
U ontvangt altijd een prijsopgave. Heeft u vragen, stel deze via het contactformulier of per mail aan info@nicrea.nl.  Wilt u zonder afspraak mijn atelier bezoeken, dan kan dat op vrijdag van 10:00 tot 16:00 (uitgezonderd basisschoolkindervakantieweken). Andere dagen op afspraak.

 

Sorteer op:
 
Zilver herinneringsringen


InStock
Op aanvraag

gouden ring met granule


InStock
Op aanvraag

Brede trouwring met diamant


InStock
Op aanvraag

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN