Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade by me
banner2019

Kindertekening van zilver

Kindertekening van zilver
Kindertekening van zilver
Kindertekening van zilver
Op aanvraag
InStock
Ik kreeg nogmaals de vraag of ik een kindertekening in zilverdraad kon namaken. De tekening per mail ontvangen en nadat ik de kinderteking verkleind heb op ware sieraad grote, ben ik eerst een proef model van onedel draad gaan maken. Klant tevreden met proefmodel dus kon het echte werk beginnen. Na veel buigen en vele solderingen is dit het uiteindelijke resultaat geworden. Compleet met een mooi ankercollier van 42cm lang.
Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN