Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018
Creatieve workshops goudsmeden!

Hieronder vindt je diverse workshops zoals een ring/hanger/armband/oorsieraad workshop; workshops voor degenen die wat meer technieken en variatie in eindresultaat willen (ontwerp) en workshops die garagandeerd voor iedereen goed te doen zijn. Altijd een leuk eindresultaat! 

- Workshops vanaf 2 personen, vanaf 10 personen op uw locatie en 1 persoon. Het is ook mogelijk om 2 verschillende workshops te boeken die even lang duren.

- Prijzen zijn incl. basis materiaal/gereedschap/begeleiding. Meer informatie over een workshop vind je door te klikken op de gewenste workshop.

- Workshops kunnen geboekt worden van ma t/m za 
(m.u.v. kerst/carnaval/bouwvak). Voor mogelijkheden in tijden, klik op de workshop naar keuze. U ontvangt altijd een boekingsbevestiging!


- Wil je meer ervaren en leren van dit mooie vak, kun je ook een korte cursus boeken! 
Meer info zie subcategorieen in dit menu.


Meer inspiratie nodig?: op mijn Facebook en Instagram pagina vindt je meer foto's van het behaalde eindresultaat van de diverse workshops!

 

 

Sorteer op:
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN