Persoonlijke aandacht  Unieke sieraden  Flexibiliteit   vakkundige begeleiding  1 jaar garantie op handmade
header2018
Mijn naam is Nicole Vlemmings en ik heb een
4-jarige vakople
iding aan de Vakschool in Schoonhoven gevolgd met vakken als goudsmeden, graveren en uurwerken (horloges). 
Werkend vanuit huis, ben ik zeg maar een Goudsmid/Juwelier, maar dan net op een andere manier! Mijn grootste passie in mijn vakgebied is toch wel het mogen ontwerpen en het maken van sieraden met een persoonlijk verhaal. De uitdaging in het vertalen van de wensen tot een mooi sieraad, is mijn kers op de taart. 


De naam NiCrea is een samenvoeging van mijn voornaam Nicole en Crea staat voor creativiteit. 

Begonnen in 2010 met wat opdrachten voor familie en vrienden, ben ik langzaam aan me steeds meer gaan ontwikkelen en heb ik het inmiddels een heel stuk drukker met mijn bedrijf. Sinds mei 2014 geef ik er ook workshops bij en in mei 2015 begonnen met deze webshop.

De webshop sieraden kunnen je inspiratie gev
en voor het laten maken van een persoonlijk sieraad en het zijn leuke design sieraden om te bestellen. Deze zijn ook te bewonderen in mijn atelier aan de Nieuwstraat. Ik heb bewust gekozen voor het niet aanbieden van verzendmogelijkheden van deze sieraden, maar als men daar liever voor kiest, sta ik daar open voor. Ik heb veel liever een stukje persoonlijk contact met de mensen.Ik ben moeder van 2 lieve tiener kids, wonend in het pitoreske dorp Gilze.
Mijn grootste passie zit in het ontwerpen en maken van sieraden in edelmetalen.
Soms van nieuw edelmetaal, maar het up- of recycelen van edelmetaal heeft
ook erg mijn interesse.

Ik wil mezelf ook steeds verder ont
wikkelen in de technieken, designs en marketing. Ik maak echt alles zelf, van sieraad tot p.r. en lay-outs. De p.r. en lay-outs zijn dan misschien niet altijd even "gelikt"maar ik doe mijn best om alles zo mooi en duidelijk mogelijk te presenteren.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN